De haven van Watersportvereniging De Kraaijenbergse Plassen is met zijn 200 ligplaatsen een heel ruime haven gelegen op de 1e plas van het grootste watersportgebied van Noordoost Brabant. De Kraaij leent zich uitermate goed voor watersport en strandrecreatie. Daarnaast is het mogelijk om de natuur te verkennen doormiddel van de 15,5 km aan wandel- en fietspaden.

Kijk voor meer informatie op www.kraaijenbergseplassen.nl

Onze verenigingshaven wordt gerund door vrijwilligers waardoor de sfeer gezellig en informeel is. Er is altijd plaats voor passanten. In de boxen die de vaste ligplaatshouders verlaten hebben voor een weekendje of vakantie voor boten tot 13,00 meter. Aan de lange steiger kunnen we boten hebben tot wel 25,00 meter. De diepgang is geen probleem. We hebben zowel aan de passantensteiger als in de haven een minimale diepgang van 5,00 meter.

Passanten kunnen afmeren aan het begin van de lange steiger, de meldsteiger, waarna u zich meldt bij de havenmeester. Deze zal met u kijken naar de meest geschikte plaats voor uw overnachting(en).

U kunt uw ligplaats reserveren bij de havenmeester via havenmeesterwsvcuijk@gmail.com of telefonisch 06-20580859. Bij voorkeur telefonisch. In het beknopte Havenreglement leest u de do's en don'ts in onze haven.

In onze gezellige haven staat voor de passant een kop koffie klaar in ons gezellige clubgebouw, dat in de maanden juli en augustus iedere dag geopend is vanaf 16:00 uur. Wij bieden u verder gratis Wifi en voor de kinderen is er een klein speeltuintje. Zwemmen in de haven is toegestaan.

Op de steigers bevinden zich voldoende stroomaansluitingen en we hebben een centraal watertappunt. Verder beschikken we sinds 2016 over een volledig nieuw douche- en toiletgebouw en hebben wij de mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen.
U kunt bij ons alleen per pin afrekenen (passantengeld, bar, etc.).

De wasmachine en wasdroger kunt u bij de havenmeester reserveren.

In ons gezellige clubgebouw en op ons zonnige terras is het goed toeven en kunt u terecht voor een drankje en een hapje. In de maanden juli en augustus steken we iedere zaterdag om 17:00 uur de barbecue aan. U kunt dan uw vlees hier grillen en nuttigen. Het drankje kunt u dan aan de bar bestellen. Op andere dagen steken we de barbecue op verzoek aan. Dit alles behoort bij onze service.

PASSANTEN TARIEVEN

Liggeld per m1: € 1,75 (geen lengte beperking voor passanten). Inclusief elektra en douchen.

Wasmachine € 3,50 incl. wasmiddel
Wasdroger € 1,50
Water € 0,50 (per 100 liter)